Succes in je leven met NLP

Vele mensen laten hun leven bepalen door wat anderen van hen denken. Met NLP kan je je bewust worden van dit destructief proces.

NLP, het Neuro Linguïstisch Programmeren, maakt je bewust van de onbewuste patronen die tot dit gedrag leiden. Het leert je om je geest beter te sturen. Maar eerst moet je inzicht krijgen in je eigen gedrag en communicatie.

NLP

NLP leert ons hoe we efficiënt kunnen communiceren met onze leefomgeving. En dit op een manier die het verschil kan uitmaken tussen middelmatigheid en uitmuntendheid. Dit leer je door een waaier aan zeer efficiënte mentale technieken. Die richten zich vooral op de manier waarop we denken.

John Grinder en Richard Bandler: de pioniers van NLP

Begin jaren zeventig bestudeerden de taalkundige John Grinder en de mathematicus Richard Bandler, de methode van 3 vooraanstaande psychotherapeuten. Een methode die buitengewone veranderingen bracht in het menselijk gedrag. Zij verfijnden de technieken die in de hele wereld  toegepast werden op vlak van zaken, sport, relaties en persoonlijke ontwikkeling. Deze methode noemt  Neuro Linguïstisch Programmeren.

Kennismaken met NLP door ‘Succes’

Succes! is een boeiend boek over de belangrijkste NLP-technieken. Zij kunnen naar succes leiden in carrière, persoonlijke relaties, spreken in het openbaar, creativiteit, motivatie, …

Het boek belicht  ‘4 stappen naar succes’:

  1. Het stellen van de juiste doelen in je leven.
  2. Denktechnieken en voorkeuren.
  3. Overtuigingen en waarden.
  4. Verbeeldingskracht en meester worden over je leven.

Praktische toepassingen 

  • Beter met jezelf en anderen communiceren.
  • Leren hoe je invloed op je gedachten en emoties kunt krijgen.
  • Leren wat de sturing is achter je gedrag.
  • Leren hoe je jouw talenten maximaal kunt benutten.

Succes! bevat tevens een 21-dagen-actieplan dat je op weg helpt naar de beheersing van de technieken. Succes! is een helder en praktisch boek dat uitstekend geschikt is voor een eerste kennismaking met de fascinerende wereld van NLP.

Bekende NLP-meesters zijn Tony Robbins, Steve G. Jones in de V.S. en Luc Swinnen in Vlaanderen.

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.