Selfcoaching door meditatie en denktechnieken

De Vlaamse Iris Willems is als klinisch psychologe en bedrijfsleider van PRANA – Training en coaching. De organisatie is reeds jarenlang bezig met opleidingen, meditatie en workshops over selfcoaching.

Haar inspirerend boek Selfcoaching is een neerslag van haar ervaringen over en deskundigheid in de ‘ongekende mogelijkheden van het menselijk brein’.

De ongekende vermogens van het menselijk brein

meditatieSelfcoaching leert de lezer hoe hij zelf zijn brein kan sturen door middel van alfatraining en het toepassen van de juiste denktechnieken. Een mens gebruikt slechts 10% van zijn hersencapaciteit in zijn dagelijks denken en handelen. Met selfcoaching leer je hoe je die geestelijke vermogens veel beter kunt benutten.
Wat die ‘juiste denktechnieken‘ zijn, leert Iris Willems jou in dit fascinerend boek.

Je maakt kennis met  meditatie en stressbeheersing. Je leert de juiste doelen te stellen en je creativiteit aan te boren. Het succes van die denktechnieken hangt bovendien af van je bereidheid om de verantwoordelijkheid voor je leven op te nemen. Jij alleen kiest wat je wilt bereiken zonder de schuld van je problemen op anderen af te schuiven.

 

Zalig ontspannen op alfa-niveau

Het boek bevat een uitgebreid hoofdstuk over de Silva-meditatie. Een vorm van dynamische meditatie die gebaseerd is op het jarenlange onderzoek van Dr. José Silva uit Loredo in Texas. De Silva-methode leert je om in een mum van tijd het alfa-niveau te bereiken, de hersengolven die je snel in een staat van rust en ontspanning kunnen brengen.

Verlangen – geloven en verwachten

Selfcoaching vergt vooral ook drie basisvoorwaarden die nodig zijn om succes te kunnen bereiken:

  • Een onwankelbaar geloof dat je je doel zult bereiken.
  • Een onblusbaar verlangen om je doel te bereiken.
  • De verwachting dat je je doel zult bereiken.

Iris Willems heeft met Selfcoaching voor Vlaanderen en Nederland een schitterend boek geschreven in een bevattelijk en helder taalgebruik. Het is tevens een praktijkboek waarmee je onmiddellijk aan de slag kan.

Alle info over selfcoaching vind je op www.prana.be en www.selfcoaching.eu.

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.