Op weg naar succes met life coach Tony Robbins

Wie van het streven naar persoonlijke ontplooiing zijn levensdoel heeft gemaakt,  zal zonder twijfel al kennis gemaakt hebben met de boeken en stellingen van Tony Robbins. Hij is Amerika’s meest gegeerde life coach en gerenommeerd spreker. Zijn boeken zijn zonder uitzondering wereldwijde bestsellers die met miljoenen over de toonbank gaan.


Wat maakt Tony Robbins dan zo speciaal?

Tony RobbinsIn zijn glasheldere en onverbloemde taal maakt hij mensen duidelijk dat zij en zij alleen verantwoordelijk zijn voor de keuzes die zij in hun leven maken. Als je het roer van je leven in eigen handen wilt nemen, moet je kordaat en consequent stoppen met anderen de schuld te geven over alles wat er in je leven fout loopt. Alleen door het stellen van de juiste doelen en door geïnspireerde actie te ondernemen, kun je alles bereiken wat je in je leven wenst.

Tony Robbins stelt dat ieder mens over onbeperkte geestelijke krachten beschikt. Die krachten blijven echter onbenut als ze niet door de juiste gedachten en overtuigingen geactiveerd worden. Werken aan de kwaliteit van je dagelijkse gedachten en emoties is dan ook van primordiaal belang om je leven te kunnen transformeren naar meer geluk, welstand, vreugde en succes.

In zijn seminaries, workshops en boeken leert Tony Robbins mensen doorheen hun angsten en beperkingen te breken. Wat houdt iemand tegen om zijn levenskwaliteit te verbeteren door komaf te maken met slechte gewoonten en beperkende overtuigingen?

Wat verhindert iemand om de juiste keuzes te maken en de juiste actie te ondernemen om zijn lichaam gezond te houden, liefdevolle relaties op te bouwen, meer welstand te creëren of meer zin aan zijn leven te geven? Het heeft allemaal te maken met ANGST: angst voor verandering, angst voor afwijzing, angst om te falen,…

Tony Robbins
 leert mensen om doorheen die angstbarrières te breken. Eens dat gebeurd is, worden de deuren geopend naar ware zelfontplooiing en de ontdekking van die ‘ongekende vermogens’ die in elk van ons verborgen zitten.

Naast zijn bestsellers biedt Tony Robbins vele audio’s, video’s, seminaries en workshops aan waarmee hij Tony Robbinsreeds duizenden mensen over de ganse wereld op weg heeft geholpen om het heft van hun leven in eigen handen te nemen.

Tony Robbins is heel sterk beïnvloed door NLP, het Neuro Linguïstisch Programmeren, dat heel wat krachtige denktechnieken biedt om de geestelijke vermogens die in elke mens schuilen maximaal te ontplooien.

Krijg stress snel onder controle

Ook stress, de mentale ziekte van deze tijd, kan met de denktechnieken van Tony Robbins snel onder controle gehouden worden. Deze tip komt recht uit zijn boeken:

Als je onder stress staat, stel je jezelf steeds dezelfde kernvraag. Weet jij van jezelf welke gedachte er steeds door je hoofd maalt als je je zenuwachtig of gestresseerd voelt? Een paar van die ‘populaire’ doemgedachten zijn: ‘Ga ik mezelf belachelijk maken?’ en ‘Wat gaan ze wel van mij denken?’’.

Niet meteen een opbouwende gedachte, niet? De uitkomst van deze negatieve gedachte zal zich dan ook nooit positief manifesteren in de realiteit en zal je weinig zelfvertrouwen geven. Ze zal jou er alleen maar van weerhouden om actie te ondernemen en je zult steeds opnieuw stress ervaren.

De oplossing?

Zoek uit wat die negatieve kerngedachte is en vervang ze dan onmiddellijk door een opbouwende krachtgedachte of vraag. Zoals bv. ‘Ik blijf rustig en laat me niet beïnvloeden door wat anderen van mij denken’ – ‘Wat is het slechtste dat mij nu kan overkomen?’ – ‘Brengt deze actie mij dichter bij mijn doel?’. Verander je vraag en verander je leven!

Je leven wordt gevormd door je geest. Je wordt wat je denkt. Elke negatieve gedachte zal steeds gevolgd worden door pijn en ongemak, zoals de wielen de wagen volgen. Elke positieve en vreugdevolle gedachte zal steeds gevolgd worden door vreugde en geluk, zoals de schaduw die je nooit verlaat. ~ Buddha

Deze boeken van Tony Robbins moet je zeker gelezen hebben:

Je Ongekende Vermogens
Stap in je Grootsheid
Awake the Giant Within

Je vindt alles over Tony op www.tonyrobbins.com.

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.