Dé grote waarheid van Paulo Coelho

Laat je leven bezielen door de inspirerende quote van Paulo Coelho, de wereldberoemde Braziliaanse auteur van tal van schitterende spirituele boeken.

beroemde quote

Er is één grote waarheid op deze planeet. Wie je ook bent of wat je ook doet, wanneer je iets ECHT wilt, zullen alle krachten in het universum je helpen om het te bereiken. Omdat dit verlangen vibreert met je zielstoestand en het je missie is op aarde. 

Paulo Coelho uit De Alchemist.

De Alchemist

Deze waarheid is de essentie van De Alchemist, de bestseller die auteur Paula Coelho meteen wereldberoemd heeft gemaakt. Dit thema is trouwens de rode draad in al zijn andere boeken. Als je in je hart en ziel een diep verlangen hebt, zal het universum jou ‘gebruiken’ om het te verwerkelijken.

Sluit hierbij wel alle misverstanden uit! Het gaat hier niet om iets wat je wenst om indruk op anderen te maken. Ook niet omdat anderen het jou verteld hebben. Het gaat uitsluitend om een diep verlangen dat je in beweging zet om het doel te bereiken.

Voel dit verlangen, ontspan dan en laat het los. Weet dan dat onbewuste krachten jou tot de juiste geïnspireerde actie, tot de juiste mensen en tot de juiste plaatsen zullen leiden. Je bent dan op het juiste pad om je doel te realiseren.

Als je het kan DROMEN, kan je het ook BEREIKEN.

Welk verlangen heb jij? En… waarop wacht je dan?


E-cursus Blijvend Zelfvertrouwen


E-cursus Nooit Meer Zorgen of Stress


De Sleutels van Geluk en Succes

 

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.