Boekrecensie: de bestseller van Napoleon Hill

Denk Groot en Word Rijk van Napoleon Hill is een van de meest indrukwekkende boeken uit het verleden waarop The Secret is gebaseerd.

Napoleon Hill en het geheim van Dale Carnegie

Napoleon HillDe leermeester van auteur Napoleon Hill was Dale Carnegie, een schatrijk Amerikaans zakenman die geboren werd in 1888 en in de 20ste eeuw de auteur was van bekende werken als How to Stop Worrying and Start Living en vooral How To Win Friends and Influence People uit 1936, een van de grootste bestsellers aller tijden die zelfs tot op vandaag nog populair blijft.

De magische succesformule van Carnegie die hem grote rijkdom verschafte, was de directe inspiratie voor Denk Groot en Word Rijk. Dit baanbrekend boek laat je kennismaken met de subtiele wijsheden van bekende, succesvolle en rijke mensen die allen zonder uitzondering grote rijkdom en welstand in hun leven hebben opgebouwd.

Napoleon Hill gaat in zijn boek op zoek naar het geheim van Carnegie en het grote succes van Henry Ford, Rockefeller, Edison en vele andere bekende en rijke Amerikanen.

Denk Groot en Word Rijk wordt door talloze master mind-groepen in Vlaanderen, Nederland en overal ter wereld gebruikt als leidraad naar aanleiding van het wereldwijde succes van The Secret.

Het boek vertelt je het ‘geheim’ van rijkdom en welvaart en het laat je niet alleen zien wat je moet doen, maar ook hoe het te bereiken. Je wordt er onder meer ingewijd in:

  • De geweldige kracht van gedachten.
  • Het grote belang van verlangen, geloof en verwachting om doelen te realiseren.
  • De kracht van verbeelding en het onderbewustzijn.
  • De deur naar de ‘tempel der wijsheid’

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.